Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2012 08:02 - DBS-Проклятието на Исус
Автор: dbs Категория: История   
Прочетен: 2460 Коментари: 0 Гласове:
1



image

Посвещавам на българските боляри предпочели да бъдат изклани със семействата си – жени, деца и старци до девето коляно като достойни българи, но да не приемат лъжеучението за Христос и гръко-византийските му подлоги. Посвещавам на 400,000 (четиристотин хилядите) българи от Казан изклани от руските християни във Волга в името на Исус, но не приели кръщение. Посвещавам на всички свободолюбиви днес българи, даващи отпор на лъжата и идолопоклонничеството, на мракобесието и демагогията, на култа към личността на някакъв психясал лихварин и тоталния контрол от люлката до смъртта на човек от християнската църква и алчните и слуги на дявола.

 Бог е всемогъщ, всезнаещ, неуморим, самодостатъчен и справедлив! В него е силата, знанието, мъдростта и закона. Бог няма нужда от въздух за да диша, няма нужда от светлина за да вижда, няма нужда от път за да ходи. Той не е гладен или жаден, той не спи и не се моли. Бог не се ражда, не умира и не възкръсва. Бог е само един!

 Всеки, който има различна представа за Бога е обсебен от нечисти мисли и служи на нечисти цели.

След като влиза в Йерусалим, посрещнат като пророк от Назарет Галилейски, Ешу(Исус) пренощува зад стените на града във Витания. Продължавам с Матея (21:18)

18 А на сутринта, когато се връщаше в града, (Исус) огладня. 
19 И като видя една смоковница(смокиня) край пътя, дойде при нея, но не намери нищо на нея, само едни листа; и рече й: Отсега нататък да няма плод от тебе до века. И смоковницата изсъхна на часа.
20 И учениците, които видяха това, почудиха се и рекоха: Как на часа изсъхна смоковницата?
21 А Исус в отговор им рече: Истина ви казвам: Ако имате вяра, и не се усъмните, не само ще извършите стореното на смоковницата, но даже...

„Богът” на дебилите огладня.” Богът” на дебилите Е БЕЗМЕРНО ГЛУПАВ КАТО ТЯХ,  ЗА ДА ДИРИ В РАННА ПРОЛЕТ ПЛОДОВЕ НА СМОКИНЕНО ДЪРВО !?! И да има някакви зелени пъпки по това време на годината по дървото, то те не са не ядливи и от тях се хваща дрисък. Но безхаберието на Ешу (Исус) е след всяка негова крачка в Евангелията. Това е апотеоз на раздразнението и злобата на един хуманоид с два пръста чело, който освен, че не познава справедливостта, но си служи и с проклятия! Ешу (Исус) е БЕЗМЕРНО НАГЪЛ ТИП и неговата Истина, разбирай Закон, повелява на всеки вярващ да стори същата несправедливост!

И тъй, евреите имаха за цел да разрушат Римската империя отвътре. Те избраха най-пропадналия в морално отношение свой сънародник-содомист и го лансираха за Бог на всички народи. Константин Велики узакони доктрината за спасение чрез Христа. Тя беше удобна за да държи в подчинение многонационалната си империя, да води в името на Исус завоевателни войни,  да убива и граби, да дере по две кожи от своите поданици. Християнството е праобраз на комунизма с всичките си престъпления и дивотии. Църквата стана на Партия. Култа към Спасителя стана култ към Вожда. Келепира на клира се превърна в привилегии на висшите етажи на партикрацията. Раят стана Светлото комунистическо бъдеще.  Инквизицията се преименува в Народния съд, а кладите в лагерите на смъртта като ГУЛАГ и Белене. Комунизма и християнството убиха милиони хора и продължават да убиват всеки ден. Комунизма и християнството промиха и промиват мозъците на хората. Време е това безумие да се спре.

ХОРА ОПОМНЕТЕ СЕ!



Тагове:   библия,   християнство,   DBS,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dbs
Категория: Лични дневници
Прочетен: 620793
Постинги: 116
Коментари: 310
Гласове: 361
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930