Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2012 04:06 - DBS-ЦРУ на православната църква, най доброто ЦРУ в света!
Автор: dbs Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2116 Коментари: 0 Гласове:
2



Да сравняваш американското ЦРУ с агентурната сила на християнската  църква е все едно да  сравняваш Coca-Cola сода с манастирска люта ракия. Докато агентите на ЦРУ 10 години гониха михаля на някакъв си Осама бен Ладен и бандата му, то християнските тайни агенти разкриха генеалогията на самия Господ, записаха разговорите на Господ  със самия себе си, приникнаха дори в небесното царство и  ангелския щаб на Ешу (Исус) бен Пантера !  На земята пасмината на поповете придължава с успешния си лов на вещици и прогонване на демони и зли духове срещу заплащане.

 Ангелската йерархия по данни от ЦРУ към Българската православна църква:

Над всичките 9 ангелски чина Ешу (Исус) бен Пантера е поставил св. архистратиг Михаил - името му в превод от евр. означава “който е като Бог”. Архистратиг Михаил само прилича на Бог но не е, докато Ешу, никак не прилича на Бог, но е!

 I чин ( висша йерархия ) : 1. Серафими ; 2. Херувими ; 3. Престоли

II чин ( средна йерархия ) : 1. Господства ; 2. Сили ; 3. Власти

III чин ( нисша йерархия ) : 1. Начала ; 2. Архангели ; 3. Ангели

1. Серафими - горящи, пламенни, огнени, шесткрили ангели. Те “пламтят” от любов към Бога и подбуждат и другите към такава любов. Любовта им се поддържа с въглени, но не от пъклото, а от жертвени клади. На тях влюбените  християни милостиво, без да се пролива кръв, изгориха Джордано Бруно и безчет други просветители.

2. Херувими - четирикрили застъпници, разпространители на познанието, но не и на незаконно ядене на ябълки в райската градина.  Името им значи “излияние на премъдрост, просвещение”. Бог има само три лица, докато уродливите херувими цели четири!

3. Престоли - на тях Ешу бен Пантера с прякор - Господ сяда като на престол и съди. Те имат странен вид на огромно колело, покрито с очи.

4. Господства - Наставляват поставените от Ешу(Исус) земни владетели да управляват.  Учат  тези владетели на самообладание, карате, и как да укротяват греховните си страсти като кражби, педофилия, содомия, продажба на амфетамини, строителство на магистрали и пр.

5. Сили - творят чудеса и изпращат благодат на тези, които са се харесали на Бога. Това са обикновено обръч от фирми край властта, корумпирани служители, мутри и чалга изълнители.

6. Власти – те имат властта да укротяват силата на Сатаната - “падналия ангел” и да я дават на  народни представители, кметове, ченгета и пъдари.

7. Начала - на тях е възложено да управляват Вселената и природните стихии. Те дават акъл на строителите на големия адронен колайдер, на метеоролозите и службите на Гражданска защита.

8. Архангели  – учат хората как да постъпват в ежедневието си. Архангелите На Православната църква са известни имената на 7 архангели : Михаил, Гавриил, Рафаил, Уриил, Салатиил,  Варахиил, Йехудиил.

 -Свети архангел Михаил Водач на небесното ангелско войнство, велик боец на светлината, който побеждава силите на злото. Покровител на полицаите. Той държи в лявата си ръка везни, с които отмерва и съди греховете на хората, а в дясната – огнен меч, с който воюва срещу Сатаната и тъмните сили.

-Свети архангел Гавриил Възвестител на тайните Божии. Неговото име означава “сила Божия”. Той е открил на св.прор.Захария за рождението на св.Йоан Кръстител. Благовестил на св.Богородица за раждането на Сина Божий, Спасителя. В дясна та ръка държи фенер със запалена свещ, а в лявата – огледало от яспис или клонче от Рая.

-Свети архангел Рафаил Церител на недъзите. В едната ръка държи съд с лекарство. На иконите често го изобразяват с риба – св.арх.Рафаил научил Товия как да използва рибата за медицински цели, за да изготвя балс ами и маз. Покровител на медицинските работници.

-Свети архангел Уриил Просветител на помрачените души. Наставлява и обяснява на хората как да открият пътя към Бога. Наречен е “огъня на Господа”. Покровител на изкуствата. Съгласно преданието, той бил поставен да пази Рая след грехопадението и изгонването на Адам. В дясната ръка държи гол меч, а в лявата – огнен пламък.

 -Свети архангел Салатиил Молител и вечен застъпник пред Бога за хората, подбужда ги да се молят. Архангел на богослужението и съзерцанието. Изобразява се на иконите в молитвена поза, скръстил ръце с благоговение на гърдите, с очи, наведени надолу.

-Свети архангел Варахиил Подател на Божиите благословения и ходатай, който измолва Божиите благодеяния.Чрез него се изпраща благословение за всяко добро дело. Държи рози пред гърдите си.

-Свети архангел Йехудиил Прославител на Господа. Наречен е “наградата на Господ”. В дясната ръка държи коро на / златен венец – награда за обичащите Бога ; а в лявата – камшик от 3 черни въжета – наказание за грешниците.

9. Ангели –  те стоят най-близо до хората. Не ги бъркайте с жени и кучета! Те възвестяват Божиите намерения, наставляват хората да водят добродетелен и свят живот.



Тагове:   библия,   християнство,   DBS,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dbs
Категория: Лични дневници
Прочетен: 618849
Постинги: 116
Коментари: 310
Гласове: 361
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031